Καθαριστικό Σκουριάς AP 304 5lt

Καθαριστικό Σκουριάς AP 304 750mlΚαθαριστικό Σκουριάς AP 304 750ml

Το AP-304 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣ είναι ένα gel, ειδικά μορφοποιημένο για την εξάλειψη κηλίδων σκουριάς σε όλες τις πέτρινες επιφάνειες όπως τα μάρμαρα, τους γρανίτες, τις ασβεστούχες πέτρες, τον σχιστόλιθο, την terracotta και τα κεραμικά. Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 5 Τεμάχια
Τιμή πώλησης 47,58 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 38,37 €

2-3d.gif

Preloader

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 24 Τεμάχια

ΚΑΛΥΠΤΙΚOΤΗΤΑ                                      
Εξαρτάται από το βάθος και το είδος του λεκέ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή:    Παχύρευστο Υγρό
Χρώμα:   Ημιδιάφανο
Οσμή:     Χαρακτηριστική
Πυκνότητα:   1 gr/cm3
pH:    8.5
Βιοδιασπασιμότητα   >90%
Σημείο ανάφλεξης:   Δεν αναφλέγεται
Σημείο πήξης:         0°C


Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες  από 3°C
έως 30 °C.
Αρ.Εργ:258/2012
Αρ.Κατ.ΓΧΚ:16742/0/2012


                                                           

                                                                                   

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το AP-304 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣ είναι ένα gel, ειδικά μορφοποιημένο για την εξάλειψη κηλίδων σκουριάς σε όλες τις πέτρινες επιφάνειες όπως τα μάρμαρα, τους γρανίτες, τις ασβεστούχες πέτρες, τον σχιστόλιθο, την terracotta και τα κεραμικά.   Δεν περιέχει οξέα και, σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε γυαλισμένα μάρμαρα, χωρίς να καταστρέφει το γυάλισμα. Ενεργεί γρήγορα και αφαιρεί τη σκουριά χωρίς προσπάθεια.
 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν από κάθε χρήση δοκιμάστε το υγρό σε μια μικρή περιοχή, για να διαπιστώσετε ότι δεν επηρεάζει την επιφάνεια.

Βρέξτε την επιφάνεια με καθαρό νερό. Στη συνέχεια, απλώστε μια στρώση πάχους 5 χιλιοστών από το AP-304 στους λεκέδες σκουριάς που πρόκειται να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή ρίχνοντας το υλικό κατευθείαν από το δοχείο.

Αφού έχετε απλώσει το προϊόν ομοιόμορφα πάνω στο λεκέ, αφήστε το να δράσει. Το αρχικό ημιδιάφανο χρώμα του θα μετατραπεί σε σκούρο αδιαφανές μωβ χρώμα. Αυτός ο χρωματισμός δείχνει ότι η αναγκαία αντίδραση για την αφαίρεση της σκουριάς είναι επιτυχής. Εάν το χρώμα του υγρού δεν αλλάζει μετά από αρκετή ώρα, τότε ο λεκές που προσπαθείτε να αφαιρέσετε δεν είναι λεκές σκουριάς.

Ο χρόνος ενεργοποίησης του AP-304 διαφέρει ανάλογα με το υλικό στο οποίο εφαρμόζεται και  την επεξεργασία της επιφάνειας. Σε γενικές γραμμές, οι γυαλισμένες επιφάνειες απαιτούν περισσότερο χρόνο αναμονής. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται να κάνετε δοκιμές για να προσδιορίσετε καλύτερα τον απαιτούμενο χρόνο ενεργοποίησης του προϊόντος.

                                                                             

     

 

Όταν η αντίδραση έχει πραγματοποιηθεί, προτείνεται να μην αφήνετε το AP-304 στην επιφάνεια για περισσότερο από 10 λεπτά, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα διείσδυσης του προϊόντος στην επιφάνεια.  Ξεπλύνετε την επιφάνεια με άφθονο νερό και επαναλάβετε την εφαρμογή αν είναι απαραίτητο.
Σε ορισμένα πολύ απορροφητικά πετρώματα ενδέχεται να παραμείνει ένας ελαφρύς μοβ χρωματισμός, ο οποίος θα υποχωρήσει τις επόμενες ώρες.
        
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Επιβλαβές σε περίπτωση καταπόσεως μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση σε επαφή με το δέρμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Φυλάξτε το κλειδωμένο και μακριά από παιδιά. Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας ματιών/προσώπου. Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητείστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατόν)

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Τελευταίες Καταχωρήσεις