Φρέζες καρβιδίου του βολφραμίου RHODIUS HF G

Φρέζες καρβιδίου του βολφραμίου RHODIUS HF GΦρέζες καρβιδίου του βολφραμίου RHODIUS HF G

Φόρμα G: Δενδροειδής. Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10 Τεμάχια
Τιμή πώλησης 6,91 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 5,57 €
Διάσταση

on-order.gif

Preloader

Η ακρίβεια είναι το καθοριστικό κριτήριο επίδοσης, για φρέζες καρβιδίου. Για το λόγο αυτό οι φρέζες καρβιδίου της Rhodius, κατασκευάζονται στις πλέον σύγχρονες μηχανές CNC. Η μεγάλη ακρίβεια των μηχανών αυτών, εγγυάται την σταθερά υψηλή ποιότητα των εργαλείων. Οι δικές μας φρέζες καρβιδίου, διακρίνονται για την μεγάλη ακρίβεια πε- ριστροφικής κίνησης και τη βέλτιστα συντονισμένη γεωμετρία κοπής, μορφή οδόντωσης και αριθμό δοντιών. Για λεπτομερή αποτελέσματα εργασίας. 

Η σωστή οδόντωση

Γενικά ισχύει ο παρακάτω βασικός κανόνας: Όσο πιο σκληρό είναι το υλικό για την επεξεργασία, τόσο πιο λεπτή θα πρέπει να είναι η οδόντωση της φρέζας.

 

Ο προτεινώμενος αριθμός στροφών

Καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων και μακράς διάρ- κειας είναι και η επιλογή του βέλτιστου αριθμού στροφών. Εάν ο αριθμός στροφών είναι πολύ χαμηλός, αυτό οδηγεί σε ακανόνιστη λειτουργία και κοιλότητες. Συνέπεια είναι η πρώϊμη φθορά της φρέζας. Κρούσεις και κραδασμοί της φρέζας, μειώνουν τη διάρκεια ζωής επίσης αισθητά. Γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ακριβές τσόκ σύσφιξης

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10 Τεμάχια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Τελευταίες Καταχωρήσεις